#MBleem

denkt mee, denkt uit, werkt uit

De naam MBleem is niet zomaar gekozen. De letters M en B vormen mijn initialen, maar ze staan ook voor MerkBeleving. Hoe wil je dat je (toekomstige) klanten jouw merk zien? Met die vraag gaan we samen aan de slag. Het is mijn rol om jouw vraag van alle kanten te belichten. Ook vanuit de kanten die je zelf nog niet had bedacht.

Als grafisch vormgever vertaal ik je boodschap naar een krachtige en herkenbare stijl, waarbij tekst en beeld elkaar versterken. Ik vergroot je kernwaarden uit, zodat iedereen direct ziet wie je bent en waar je voor staat.

Maar eerst de basis. Na een goed gesprek beginnen we met het kiezen van kleuren en lettertypes. Vervolgens bouw ik dat uit naar een totaalconcept, dat bestaat uit alle mogelijke communicatie-uitingen die je kunt bedenken. En overal komt jouw stijl in naar voren.

Alles onder één dak
Om het je zo makkelijk mogelijk te maken werk ik samen met websitebouwers, communicatieadviseurs, tekstschrijvers, fotografen en drukkers. Zo hoef je niet zelf te zoeken: je hebt mij als je vaste aanspreekpunt. Dat is wel zo efficiënt.

Adies nodig?
MBleem reclameadvies en creatie
reclamedvies

#RECLAMEADVIES

  • Hoe zet je communicatiemiddelen op een doeltreffende manier in?
  • Welke communicatiemix heb ik nodig?
  • En wat past bij mijn smaak en budget?

Het zijn allemaal vragen die ik regelmatig krijg én beantwoord. Niet via de mail, want ik wil je graag eerst beter leren kennen. Na een persoonlijk gesprek kan ik je prima adviseren over jouw bedrijfscommunicatie.

Vrijblijvend gesprek plannen

#ONTWERP

van een eigen identiteit

Zeg je ja tegen mijn advies? Dan ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik kies altijd voor een creatieve en originele invalshoek, of het nu om je visitekaartje, een magazine, beletting of een beursstand gaat. Zo onderscheid je je altijd van je concurrenten.

Co-creatie kan ook
Ik werk samen met diverse websitebouwers, communicatieadviseurs, tekstschrijvers, fotografen en drukkers. Ik ken ze persoonlijk en ik weet dat ze hun afspraken nakomen en goede kwaliteit leveren. Heb je zelf goede ervaringen met een andere partij? Ik maak graag kennis.

Ben je tevreden over het ontwerp?
Dan gaan we naar de volgende fase: de uitvoering.

ontwerp
portfolio MBleem

#UITVOERING

van A tot Z

In deze fase gaan we van ontwerp naar product. De drukker drukt je visitekaartje, de fotograaf maakt foto’s en de websitebouwer gaat aan de slag met de website. Geen stress voor jou, want ik hou met alle partijen contact. Ik bewaak de voortgang en ik controleer de kwaliteit van hun werk. Daar heb je geen omkijken meer naar.

Het resultaat?
Een communicatiemiddel dat past bij jou, je doel én je bedrijf. En dat zijn doel behaalt. Nu is het aan jóu om aan de wereld te laten zien wie je bent en wat je doet.

Testimonials

Dit is wat de klanten zeggen

0

Tevreden klanten

0

Super leuke projecten

0

Koppen koffie/thee

0

Gewerkte uren

Jouw merk vanuit een ander perspectief bekeken