Manon Brummer

Manon Brummer

#(be)denker #dromer #creatief #moeder #partner #reizen #koken #lezen #schilderen

Als klein meisje lag ik uren in het gras de bloemen na te tekenen. En ik wist ook al wat ik wilde worden als ik groot was: ik wilde de reclame in.

Een aantal jaren later rondde ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum af. Daarna deed ik vijftien jaar ervaring op bij verschillende reclamebureaus. En toen was het tijd voor de grote stap: ik begon voor mezelf. MBleem was geboren.

Maar er werd méér geboren. Ik ben samen met Jeroen de trotse ouder van Sven en Isa. Enne… dat tekenen en schilderen in de natuur doe ik nog steeds. Privé, maar ook voor mijn werk.

Ik ben nog elke dag blij met de keuze die ik destijds voor de reclamewereld maakte. Ik word nog steeds enthousiast bij nieuwe opdrachten, waarbij ik mijn creatieve ei kwijt kan. En het is na al die jaren nog steeds een feestje om het eindproduct af te leveren.

Meer over mbleem
Over jou

#ondernemer

Je bent een maatschappelijk betrokken organisatie of mkb’er en je wilt een communicatiestijl die bij je past.
Je doel? In één oogopslag duidelijk maken wie je bent en waar je kracht ligt. En klanten aantrekken die bij je passen. Maar hoe doe je dat?

Dat doen we samen
Eerst bespreken we wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Die informatie vertaal ik vervolgens in je communicatiemiddelen. Die moeten er niet alleen aantrekkelijk uitzien, ze moeten je ook helpen je doel te bereiken. En dat wordt nog weleens vergeten.

Waar ben je naar op zoek?
Of je nu een logo, website, leaflet, folder brochure, magazine, visitekaartjes, magazine, banner, mailing of presentatiemap wilt hebben: ik maak het voor je. En ik denk graag met je mee.

Ik vergroot je kernwaarden uit
Daarmee maak ik jou en je bedrijf zichtbaar. Mijn eigen kernwaarden? Ik ben creatief, betrokken, daadkrachtig, onderscheidend en oprecht. Wat zijn die van jou?

Zullen we sparren?
Manon Brummer

Magazines 0 %

Mailingen 0 %

Folders 0 %

Huisstijl 0 %

Websites 0 %

Social Media 0 %

Logo & huisstijl

Een logo en huisstijl is de eerste stap naar een eigen identiteit.

Mailing

Val op met een unieke mailing. Hiermee vergroot je je zichtbaarheid!

Website

Met een website die jouw verhaal duidelijk vertelt, trek je klanten aan die bij jou passen.

Folder

Heb jij al een eigen folder? Kies eens voor een afwijkend formaat. Wedden dat je dan meer opvalt?

Magazine

Een eigen magazine, hoe leuk is dat? Daar kun je nog eens mee voor de dag komen.

Social Media

Wie is je doelgroep en waar bevinden zij zich op Social Media?

Wat ik doe
voor jou

Van idee to uitwerking

Het begint met een goed gesprek, waarna ik jouw verhaal vertaal naar een sterk concept en een eigen identiteit. Zodat jij de klanten aantrekt die bij jou en je onderneming passen.

Stel je vraag via Whats app

06 53 77 66 58

Flickr Photo Stream