logo ontwerp
logo ontwerp

Logo ontwerp Gerritsen BTW advies

er komt heel veel kijken bij het ontwerpen van een nieuw logo. Na het bespreken van de kernwaarden, kijk ik eerst welke kleu daar het beste bij aansluit. Dan begin ik met het maken van schetsen, die ik vervolgens uitwerk in illustrator. De kernwaarden van Gerritsen BTW advies zijn kennis, zorgvuldig en duidelijk. Kennis is terug te vinden in de kleur geel en duidelijk en zorgvuldig in de kleur grijs.

Wil je ook meer weten over welke kleur er het beste bij jouw bedrijf past? Vraag dan de gratis kleuren inspiratiekaart aan.

illustrator, kernwaarden, logo, logo design, logo ontwerp, MBleem

Published: 18 december 2020

Client

Gerritsen BTW advies

Gerritsen BTW advies is de BTW-specialist voor internationaal georiënteerde bedrijven, vastgoed gerelateerde bedrijven en non-profit organisaties op een duidelijke en begrijpbare manier de complexe btw wet- en regelgeving uit te leggen en overzichtelijk te maken om btw-risico's te voorkomen of om btw te besparen.

Custom Text

Vivamus pharetra ligula quis elit molestie porta. Quisque ultrices ante sit amet sem venenatis, id porta augue posuere. Aliquam bibendum feugiat lacinia. Nullam tincidunt blandit erat ac porttitor.

Categories