Ontwerp Bolderkar
Ontwerp Bolderkar

Belettering Bolderkar Thuiscrèche De Bijdehandjes

Bij Thuiscrèche De Bijdehandjes kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen, want er is een grote tuin met allerhande speeltoestellen zoals een zandbak en een speelhuisje. Ook is er een groot hok en een ren voor vier konijnen. Angelique vindt natuur erg belangrijk en in het voorjaar gaat ze dan ook met de kinderen allerlei bloemen, kruiden en groenten zaaien. Het grote voordeel van de locatie is dat het op loopafstand van het bos en de kinderboerderij is en dat deze naast elkaar liggen. Dus als het weer en de slaaptijden van de kinderen het toelaten, brengen ze daar ook veel tijd door. Angelique pakt dan de grote bolderkar die plek biedt aan al haar kinderen. Soms gaan ze ook naar de leuke speeltuin van de wijkvereniging die bij het winkelcentrum te vinden is.

De bolderkar wordt veel gebruikt. Door de belettering is het gelijk een visitekaartje voor De Bijdehandjes. Heb jij hem al gespot in Hengelo?

Client

Thuiscrèche De Bijdehandjes

Voordat Angelique haar Thuiscrèche startte, werkte ze 16 jaar in een milieulaboratorium. Totdat het moment kwam dat ze haar hart besloot te volgen en zich helemaal richtte op kinderopvang thuis. En ervaring had ze daar wel mee. Naast het feit dat ze zelf moeder van twee kinderen is, paste ze vroeger al op diverse kinderen uit verschillende gezinnen.

De kinderen kunnen in Thuiscrèche De Bijdehandjes ook heerlijk buiten spelen, want er is een grote tuin met allerhande speeltoestellen zoals een zandbak en een speelhuisje. Ook is er een groot hok en een ren voor vier konijnen. Angelique vindt natuur erg belangrijk en in het voorjaar gaat ze dan ook met de kinderen allerlei bloemen, kruiden en groenten zaaien. Het grote voordeel van de locatie is dat het op loopafstand van het bos en de kinderboerderij is en dat deze naast elkaar liggen. Dus als het weer en de slaaptijden van de kinderen het toelaten, brengen ze daar ook veel tijd door. Angelique pakt dan de grote bolderkar die plek biedt aan al haar kinderen. Soms gaan ze ook naar de leuke speeltuin van de wijkvereniging die bij het winkelcentrum te vinden is.

Categories