Brochure Invalpool
Brochure Invalpool

Ontwerp Brochure Invalpool

De Wet Werk en Zekerheid,  het uitvoeren van het door schoolbesturen opgestelde vervangingsbeleid, het samenwerken met andere besturen binnen een vervangingspool én een krap aanbod van invallers dwingt besturen efficiënt te plannen. Handmatig of via excel lijsten alle gegevens en de arbeidshistorie bijhouden is tegenwoordig een bijna onmogelijke opgave.

Het software-pakket InvalPool ondersteunt schoolbesturen het vervangingsbeleid optimaal uit te voeren. Het programma houdt rekening met alle wettelijke en cao- bepalingen. Dit alles met het doel om, ook juridisch gezien, de juiste invaller voor de klas te vinden.

Invalpool heeft MBleem gevraagd een overzichtelijke brochure te ontwerpen die een heldere uitleg geeft hoe het software-pakket schoolbesturen kan ondersteunen bij het vinden van een passende invaller binnen de daaraan gestelde regels en wetten.

Client

Invalpool

Door de huidige wetgeving en afspraken vanuit de cao 2018-2019 is het invullen van vervanging een nog grotere puzzel geworden dan voorheen. Zeker als u de juiste invaller voor de klas zoekt.

De Wet Werk en Zekerheid,  het uitvoeren van het door u opgestelde vervangingsbeleid, het samenwerken met andere besturen binnen een vervangingspool én een krap aanbod van invallers dwingt besturen efficiënt te plannen. Handmatig of via excel lijsten alle gegevens en de arbeidshistorie bijhouden is tegenwoordig een bijna onmogelijke opgave.

Het software-pakket InvalPool ondersteunt uw organisatie het vervangingsbeleid optimaal uit te voeren. Het programma houdt rekening met alle wettelijke en cao- bepalingen. Dit alles met het doel om, ook juridisch gezien, de juiste invaller voor de klas te vinden. Elke keer weer.

Categories