Ontwerp visitekaartjes
Ontwerp visitekaartjes

Ontwerp Visitekaartjes Stichting Eschmolen Delden

De Stichting Eschmolen Delden, opgericht in 2010, stelt zich ten doel de in 1959 afgebrande Eschmolen te herbouwen, te beheren en in stand te houden en daarmee een impuls te geven aan de verfraaiing van het landschap op de overgang van Delden naar het landgoed Twickel. Steunt u het initiatief om de Eschmolen te herbouwen? Word dan Vriend. Kijk voor meer informatie op www.eschmolendelden.nl

De Eschmolen in Delden was een windkorenmolen die in 1734 werd gebouwd in opdracht van Unico Wilhelm van Wassenaer Obdam, Heer van Twickel.

Het was een zogenaamde grondzeiler, een achtkantige bovenkruier. De molen was tot 1914 in gebruik. Tijdens een zware storm in 1934 waaiden de wieken van de molen.
Het vervallen restant van de molen brandde in 1959 af.

Om dit initiatief waar te kunnen maken zijn er veel vrijwilligers achter de schermen druk bezig om alle financiën rond te krijgen. Zij voeren gesprekken met de Gemeente, de Provincie Overijssel en zijn druk op zoek naar sponsoren. Hiervoor heeft MBleem visitekaartjes ontworpen, zodat de stichting een goede eerste indruk kan achterlaten.

camera, Grafisch vormgeven, sea, travel

Published: 16 juli 2018

Client

Stichting Eschmolen Delden

De Stichting Eschmolen Delden, opgericht in 2010, stelt zich ten doel de in 1959 afgebrande Eschmolen te herbouwen, te beheren en in stand te houden en daarmee een impuls te geven aan de verfraaiing van het landschap op de overgang van Delden naar het landgoed Twickel.

 

Met de herbouw van de Eschmolen is een bedrag van ongeveer
€ 1.330.000,00 gemoeid. Overheden eisen dat een bijdrage van ongeveer een derde van de investeringssom wordt opgebracht door de buurt/regio van het te herbouwen object. Voor ons betekent dit dat wij zo’n € 440.000,00 als sponsoring bijeen moeten brengen; hiervan zijn reeds voor € 100.000,00 aan toezeggingen gedaan.

Categories